O L Y M P I A C O S   1 9 2 5
O L Y M P I A C O S   1 9 2 5
Αυτή ήταν πραγματική γιορτή!

Αυτή ήταν πραγματική γιορτή!

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και συνολικά 44ο, με μία μεγαλειώδη γιορτή, στο γήπεδο Καραϊσκάκη!

Μόνο ο Ολυμπιακός είναι ικανός να δημιουργήσει τέτοιες στιγμές! Τέτοιες βραδιές. Τέτοιες γιορτές! Μέσα σε αποθέωση, στο Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου, το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 44ο συνολικά! Αγκαλιά με το κοινό του, με τους φιλάθλους του, οι οποίοι είναι πάντα στο πλευρό του, ο Θρύλος της Ελλάδας ύψωσε στον ουρανό του Πειραιά, ακόμη ένα βαρύτιμο τρόπαιο! Έδειξε έτσι, προς όλους τους… ενδιαφερόμενους, το πως γίνεται μία πραγματική γιορτή!

Από νωρίς το απόγευμα, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη, είχαν τοποθετηθεί πάμπολλα παιχνίδια, για τους μικρούς φίλους του Θρύλου, αλλά και δραστηριότητες, για τους μεγάλους. Στο Πάρκο των Πρωταθλητών συγκεντρώθηκε από νωρίς πλήθος κόσμου και απόλαυσαν τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες, μπαίνοντας σιγά-σιγά στο κλίμα της γιορτής! Την ίδια ώρα, εντός του γηπέδου, το σκηνικό συνέχιζε να ετοιμάζεται, προκειμένου να υποδεχθεί τον κόσμο του Ολυμπιακού, στις 7μμ!

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Λίγα λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα, το 7ο συνεχόμενο ήρθε πιο κοντά, στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» αγκαλιά! Οι πόρτες του γηπέδου άνοιξαν και ο κόσμος άρχισε να εισέρχεται στο Καραϊσκάκη! Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, το γήπεδό μας γέμισε! Ο κόσμος ανυπομονούσε, να δει το 44ο να υψώνεται στον πειραϊκό ουρανό! Στις ειδικές οθόνες, οι οποίες είχαν τοποθετηθεί σε αντικριστά σημεία από τα μάτριξ του γηπέδου, έπαιζαν σε «λούπα» τα υπέροχα γκολ της ομάδας μας, κατά την εφετινή περίοδο! Σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη! Η μουσική του DJ Αντώνη Δημητριάδη δονούσε την ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδό μας, ανεβάζοντας το κέφι και προετοιμάζοντας τον κόσμο για το υπερθέαμα που θα ακολουθούσε! Και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, σε όλη τη διάρκεια της γιορτής!

Λίγο μετά τις 8:30μμ, η μουσική σταμάτησε. Ένα μπόμπιρας, ετών 7, εμφανίστηκε στις γιγαντοοθόνες! Καλωσόρισε τον κόσμο στο γήπεδο με το… αυτονόητο! «Είμαι 7 χρονών και από τότε που γεννήθηκα, έχω δει τον Ολυμπιακό ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!» Ο κόσμος χειροκρότησε δυνατά! Μόλις ο μικρός γαύρος έδωσε το σύνθημα, για να αρχίσει η φιέστα, στο γήπεδο εισήλθαν από τη μία πλευρά χιλιάδες παιδάκια! Πλημμύρησαν τον αγωνιστικό χώρο και πήραν θέση μπροστά από την ειδκά διαμορφωμένη σκηνή, η οποία είχε στηθεί μπροστά από το πέταλο που βλέπει στη θάλασσα (απέναντι από την 7). Σε αυτή ανέβηκε η Ζοζεφίν! Η νεαρή ερμηνεύτρια άνοιξε το πρόγραμμα, με πολύ ωραία τραγούδια και υπέροχη σκηνική παρουσία, ανεβάζοντας το κέφι και ξεσηκώνοντας το κοινό!

Λίγη ώρα μετά, όταν η υπέροχη Ζοζεφίν ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της, την θέση τους στη σκηνή πήραν οι «Μέλισσες»! Το νεανικό συγκρότημα, με τις επιτυχίες τους, έκαναν μία υπέροχη συναυλία, για χάρη του κόσμου του Ολυμπιακού! Με υπέροχα τραγούδια, δικά τους και όχι μόνο, ανέβασαν ακόμη περισσότερο τη διάθεση του κοινού που είχε κατακλύσει τις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη! Ο κόσμος τραγουδούσε μαζί με τους καλλιτέχνες, πολλά αγαπημένα τραγούδια και το διασκέδαζε ιδιαίτερα! Μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τα σχεδόν 2000 παιδιά από τις Ακαδημίες και τις Σχολές του Ολυμπιακού μας, τα οποία παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον την συναυλία των Μελισσών! Ο Λεόνε ήταν παρών και έδινε τον τόνο! Χόρευε με τα παιδιά, έπαιζε με τις Μέλισσες και ανέβαζε ακόμη περισσότερο τη διάθεση του κοινού!

Μόλις η συναυλία ολοκληρώθηκε, άρχισε η διαδικασία της στέψης! Η αντίστροφη μέτρηση για την… άρση της κούπας, άρχισε!! Ο Χρήστος Φερεντίνος, πιστός στο ραντεβού του με την ιστορία, όπως άλλωστε και ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο, πήρε το μικρόφωνο και προλόγισε όσα θα ακολουθούσαν! Το πρώτο που έγινε ήταν να… αποκαλυφθούν τα 37 τρόπαια, τα οποία είχε ο Θρύλος πριν την έλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα και τη ανάληψη της προεδρίας! Αυτά βρίσκονταν σε μία ειδική κατασκευή, η οποία είχε τοποθετηθεί επάνω από τη φυσούνα και όταν… φωτίστηκαν, όλη η ιστορία του Θρύλου ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια των φιλάθλων στις εξέδρες!! Παράλληλα, 6 νεαρά παιδιά, από την ομάδα Κ20 του Συλλόγου μας, βγήκαν με τις 6 κούπες τις οποίες ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει επί κ. Βαγγέλη Μαρινάκη!! Τοποθετήθηκαν επάνω στα βάθρα, τα οποία σχημάτιζαν ένα βέλος, δείχνοντας προς το… ιερό 7ο πρωτάθλημα! Εκεί θα ερχόταν σε λίγη ώρα η επόμενη κούπα!

Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολυαθλητικός Σύλλογος και η επόμενη ενότητα ήταν για τον Ερασιτέχνη μας, ο οποίος σαρώνει παντού τα τρόπαια!! Οι πρωταθλήτριες, Κυπελλούχες ή και νταμπλούχες ομάδες βόλεϊ Γυναικών, μπάσκετ Γυναικών, πινγκ-πονγκ Ανδρών, Στίβου και Κολύμβησης, παρέλασαν με τις κούπες τους, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το μεγαλείο του Συλλόγου μας. Ο κόσμος καταχειροκρότησε και αμέσως μετά, είχε έρθει η ώρα για το… 7. Όχι το πρωτάθλημα, όμως, αλλά για τη φανέλα με το 7. Την πρώτη φανέλα με το 7, επί προεδρίας του κ. Μαρινάκη! Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, τιμήθηκε από τον Κριστιάν Καρεμπέ, για τη μεγάλη προσφορά του στον Σύλλογο, ως παίκτης και όχι μόνο! Ο κόσμος αποθέωσε τον Κάνιο και του έδειξε για ακόμη μία φορά την αγάπη του και εκείνος την ανταπέδωσε! Στις γιγαντοοθόνες έπαιξε ένα υπέροχο βίντεο με τα κατορθώματά του και το χειροκρότημα έγινε ακόμη πιο δυνατό!

Αμέσως μετά, θέση στη μεγάλη σκηνή του γηπέδου Καραϊσκάκη, εκεί όπου εκτιλυσσόταν η μεγάλη γιορτή του Ολυμπιακού για το 44ο, πήραν οι Νέοι του Συλλόγου μας. Πρώτα ο κόσμος υποδέχθηκε με ένα μεγάλο χειροκρότημα, τον Γιώργο Δαρίβα! Ο πρόεδρος των Βετεράνων και θρυλική μορφή του Ολυμπιακού μας, παρέδωσε στην ομάδα Κ20 το τρόπαιο του πρωταθλήματος, μπροστά στις χιλιάδες οπαδών του Θρύλου και αποθεώθηκαν όλοι μαζί! Δύο βίντεο του Olympiacos TV, ένα για τον Γιώργο Δαρίβα και ένα για τα κατορθώματα της Κ20, στην εφετινή περίοδο. Μόλις η εμβηλματική μορφή του Ολυμπιακού αποχώρησε, μαζί με την ομάδα Νέων, σειρά πήρε μία… έκπληξη! Ποια ήταν αυτή! Πέντε ξένοι προπονητές, της περιόδου του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είχαν κάτι να πουν…

Ο Χρήστος Φερεντίνος έστρεψε την προσοχή του κόσμου στις γιγαντοοθόνες και πρώτος εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε! «Θέλω να συγχαρώ όλους τους φίλους του Ολυμπιακού και όλο τον κόσμο του Πειραιά, για το νέο αυτό τίτλο πρωταθλήματος, που κάνει τον θρύλο του Ολυμπιακού να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και τους γαύρους να συνεχίζουν να χαίρονται, κάθε φορά που τελειώνει μία σεζόν, με μία ακόμα νίκη! Παρόλο που είμαστε μακριά, συνεχίζουμε να χαιρόμαστε, για όσα μπορεί και καταφέρνει αυτός ο σύλλογος!», είπε στον κόσμο του Ολυμπιακού! Σειρά πήρε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος είπε: «Καλησπέρα σας! Συγχαρητήρια για έναν ακόμη τίτλο στην Ελλάδα! Είμαι πολύ περήφανος που είμαι κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού. Μόνο μεγάλες ομάδες φιλοδοξούν να κατακτήσουν 7 τίτλους στη σειρά. Ο Ολυμπιακός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου!», κάνοντας τον κόσμο να χειροκροτήσει δυνατά! Αμέσως μετά σειρά πήρε ο Μίτσελ, ο οποίος με ένα λιτό μήνυμα μέσω βίντεο, είπε: «Για πάντα δικός σας! Πάμε Ολυμπιακάρα, πάμε!».

Μετά, εμφανίστηκε ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος με το δικό του βίντεο τόνισε: «Πολλούς χαιρετισμούς σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού! Τα συγχαρητήριά μου για έναν ακόμα τίτλο, το έβδομο συνεχόμενο. Η ευχή μου είναι να συνεχίσετε και να τους κάνετε 10, μόνο με νίκες! Ήταν πολύ μεγάλη χαρά για εμένα που αποτέλεσμα μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου και αυτής της μεγάλης οικογένειας. Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!» Τέλος, τον λόγο πήρε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έστειλε την αγάπη του και τόνισε: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας! Στον Πρόεδρος, κύριο Μαρινάκη, σε όλους τους προπονητές που δούλεψαν στον Σύλλογο, σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στους ανθρώπους που καθημερινά δουλεύουν για τον Σύλλογο και στους φανταστικούς φιλάθλους, που τον κάνουν διαρκώς μεγαλύτερο! Συγχαρητήρια για τα 44 πρωταθλήματα, για το 7ο συνεχόμενο! Ξέρω πολύ καλά ότι είστε έτοιμοι για το επόμενο. Για εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου, είναι μεγάλη περηφάνια, χαρά, τιμή, που αποτελούμε μέρος της ιστορίας αυτού του Συλλόγου! Συγχαρητήρια σε όλους!»…

Είχε έρθει, πλέον, η ώρα για την στέψη!! Ο Χρήστος Φερεντίνος κάλεσε τον Γιώργο Στράτο, πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, με το τρόπαιο του πρωταθλητή! Αμέσως μετά, κάλεσε τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να πάρει την θέση του, μπροστά στο βάθρο με το τρόπαιο! Κάλεσε τον Σάββα Θεοδωρίδη, τον Κριστιάν Καρεμπέ, τον Φρανσουά Μοδέστο, τον Τάκη Λεμονή και όλο το προπονητικό επιτελείο, τον Κούλη Δουρέκα και όλο το σταφ (ιατρικό, τεχνικό, φροντιστές, τη διερμηνέα μας, Μαρίνα Τσαλή) και στη συνέχεια ήρθε η ώρα των παικτών μας!

Ο ΑΛΕΞΙ ΡΟΜΑΟ!!!
Ο ΜΑΝΟΥΕΛ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ!!
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!!
Ο ΟΣΚΑΡ ΚΑΡΝΤΟΣΟ!!
Ο ΜΑΡΚΟ ΜΑΡΙΝ!!
Ο ΚΑΡΙΜ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ!!
Ο ΤΑΡΙΚ ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ!!
Ο ΕΣΤΕΜΠΑΝ ΚΑΜΠΙΑΣΟ! (Δεν ήταν παρών, λόγω σημαντικού προσωπικού θέματος)
Ο ΑΛΙ ΣΙΣΟΚΟ!
Ο ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ!!
Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΠΙΝΟ!
Ο ΑΝΤΡΕ ΜΑΡΤΙΝΣ!!!
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΦΙΔΑΣ!
Ο ΝΙΚΙΟΛΑ ΛΕΑΛΙ!
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ!!
Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ!
Ο ΜΠΡΟΥΝΟ ΒΙΑΝΑ!
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!!
Ο ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΠΑΡΕΔΕΣ!!
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ!!
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΘΑΤΗΣ!!
Ο ΝΤΙΟΓΚΟ ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ!
Ο ΣΕΜΠΑ!!

ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!!

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ!!
Ο ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΤΙΑ!!
Ο ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ!!!!

Αποθέωση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Άπαντες παρέλαβαν τα μετάλλιά τους, ανέβηκαν στο βάθρο των πρωταθλητών και περίμεναν τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, με την κούπα! Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέβηκε μαζί με τους παίκτες, μπήκε ανάμεσά τους και με το άκουσμα του We Are The Champions, η κούπα του 7ου συνεχόμενου και 44ου συνολικά, υψώθηκε στον ουρανό του Πειραιά!! Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία, για ακόμη μία χρονιά, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τον θρύλο του και κάνοντας τον κόσμο του ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ!

Η καθιερωμένη φωτογραφία μπροστά από την κορνίζα, ο γύρος του θριάμβου, ήταν τα μόνα που έμεναν για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η γιορτή για το πρωτάθλημα, του Ολυμπιακού μας! Ο κόσμος έκανε όλε-όλε με τους παίκτες και τα χαμόγελα ευτυχίας, στα πρόσωπα όλων, ήταν, είναι και θα παραμείνουν η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

Και του χρόνου Θρύλε μας! Για το 8ο και το 45ο!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER Όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας στο e-mail σας Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα του Συλλόγου, διαγωνισμούς, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων και τις προσφορές των επίσημων χορηγών και συνεργατών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και σε ορισμένες περιπτώσεις cookies τρίτων μερών για σκοπούς μάρκετινγκ και για την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Κάνοντας κλικ στο OK ή συνεχίζοντας την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την χρήση cookies σύμφωνα με τη σχετική πολιτική μας. Δείτε την πολιτική μας για τα cookies κάνοντας κλικ εδώ.
OK