Ο Ελληνας τεχνικός χρησιμοποίησε μάλιστα για δύο σετ, στη σημερινή αναμέτρηση με την Κηφισιά, τον Μάρεκ Νοβότνι ο οποίος ενσωματώθηκε στις προπονήσεις μόλις χθες το απόγευμα.
Εκτός από τον Τσέχο ακραίο στα δύο πρώτα σετ αγωνίστηκαν στην επτάδα οι Φιλίποφ (πασαδόρος), Κοκκινάκης (ακραίος), Ανδρεάδης – Κανέλλος (κεντρικοί), Ιωάννου (διαγώνιος) και Κουζούνης (λίμπερο).
Στο τρίτο σετ τη θέση του Νοβότνι πήρε ο Κουζούνης, πέρασε λίμπερο ο Σωτηρίου, πασαδόρος ο Λιβαθηνός και στη θέση του Κανέλλου μπήκε ο υπό δοκιμή Παπαδόπουλος. Στο τέταρτο σετ ο Γιάννης Καλμαζίδης άλλαξε τον Ανδρεάδη με τον Μάρκου και στους τελευταίους πόντους αγωνίστηκε και ο Φελέρης (λίμπερο).
Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης χρησιμοποίησε τους Νικολάκη, Μπέλλο, Καλαϊτζίδη, Παπαδόπουλο, Δεληπρίμη, Καρυπίδη, Ταμπουρατζή (λίμπερο) και Γκόρτσανιουκ.
Οι ερυθρόλευκοι αν και βρέθηκαν να χάνουν με 0-1 σετ έκαναν τη φιλική …ανατροπή και νίκησαν με 3-1 σετ.
Τα σετ: 23-25, 25-17, 25-23, 25-15.
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που κάνουμε πολύ καλή δουλειά στην υποδοχή κάτι που δίνει σιγουριά στην ομάδα και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας. Χρησιμοποίησα τον Νοβότνι αν και έχει κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα προκειμένου να δούμε που βρίσκεται καθώς είχε αν αγωνιστεί αρκετές εβδομάδες. Η εμπειρία του και η αξία του ως παίκτης ισοσκέλισαν τη φανερή έλλειψη φυσικής κατάστασης. Αλλωστε το βόλεϊ είναι σαν το …ποδήλατο, δεν το ξεχνάς».
Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ ακόμη για να παίξουμε το βόλεϊ που θέλουμε. Πάντως έχουμε ακόμη ελλείψεις σε αρκετές θέσεις και χρειάζεται να ενισχυθούμε ανάλογα βέβαια με τις οικονομικές μας δυνατότητες».
Ο Μάκης Κανέλλος τόνισε: «Ο αγώνας ήταν μία καλή προπόνηση και τίποτε περισσότερο. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, στα φιλικά παιχνίδι, δουλεύουμε σκληρά και αυτή την περίοδο δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες».
