Ταυτόχρονα η ομάδα μας πήρε το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπως άλλωστε και η ομάδα εφήβων στην οποία έγινε σήμερα η απονομή για την κατάκτηση του αντίστοιχου τίτλου.
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σαραντίτης): Κοκκινάκη, Μπίλλια, Δούκα, Κατραμάδου, Μουρατίδη, Γκουντιμένκο / Βελιανίτη (λ), Θεοδωρίδου (λ), Χαρινού, Καλογεροπούλου, Τσάντε, Πολίτη.
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (Τζούριτς): Τζελέπη, Βάγια, Ψειμάδα, Σκυλάκου, Χειλαδάκη, Δέδε / Μαθιουδάκη (λ), Μαραγγού (λ), Αλβέρτη, Τζώρτζη, Δίκη, Τζελέλη.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σπύρος Σαραντίτης αφιέρωσε την κατάκτηση του τίτλου στα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά όλα τα παιδιά που μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος στην Ακαδημία Βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Την 3η θέση κατέκτησε το Ιλιο το οποίο νίκησε στον μικρό τελικό τον Πανιώνιο με 3-0 σετ (25-15, 25-12, 25-20).
if($photolist) { ?>
