Με αυτές τις δώδεκα λέξεις ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, περιέγραψε με τον καλύτερο τρόπο την κρισιμότητα του αγώνα με τη Μπούντβα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (8/2, 19:00, Novasports) στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά για την 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ελληνας προπονητής λέει επίσης στο www.olympiacos.org: «Με κάθε άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης, αποκλειόμαστε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το σημαντικό είναι ότι θα έχουμε όλα μας τα ατού στη διάθεσή μας.Δηλαδή, όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει τον τρόπο με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί να δώσει στην ομάδα τον αγωνιστικό ρυθμό που θα χρειαστεί για να πάρει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς».
ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ
Mία ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 18:00 η ομάδα πόλο γυναικών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Βουλιαγμένη στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 γυναικών. Μετά από 9 αγώνες ο Ν.Ο.Β. βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς και η ομάδα μας στη δεύτερη με διαφορά μίας νίκης.
Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι κκ. Μοίραλης και Μπιράκης.
