«Ο αγώνας θα είναι δυσκολότερος από αυτόν που νικήσαμε στο Ρέντη και ίσως το πιο δύσκολο έως τώρα παιχνίδι μας. Η Μακάμπι αναμένεται πιο δυνατή και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την «καυτή» έδρα που διαθέτει. Εμείς είμαστε ενισχυμένοι με την επιστροφή του Φιλίποφ και την απόκτηση του Φιγκερόα και η εξέλιξη που θα έχει το παιχνίδι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη δική μας απόδοση» δήλωσε στο www.olympiacos.org ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, Γιάννης Καλμαζίδης.
Οι δώδεκα βολείμπολίστες που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι οι εξής: Χιμένες, Κανέλλος, Πετρέας, Σωτηρίου, Λιβαθηνός, Φιλίποφ, Νοβότνι, Κοκκινάκης, Ανδρεάδης, Κουζούνης, Φιγκερόα και Ιωάννου.
Στην αποστολή συμμετέχουν επίσης ο προπονητής, Γιάννης Καλμαζίδης, ο βοηθός προπονητής, Κυριάκος Καμπερίδης, ο team manager Βασίλης Καλλιμάνης, ο φυσιοθεραπευτής, Γιώργος Παπαγεωργίου, ο στατιστικολόγος, Μάκης Μαργαρίτης και φροντιστής, Σπύρος Μπλέτσας.
