Οι ερυθρόλευκοι που προέρχονται από τη παλικαρίσια νίκη με ανατροπή μέσα στη Λαμία θέλουν να προσθέσουν τρεις ακόμη πόντους στη βαθμολογική τους συγκομιδή και να σκορπίσουν χαρά στους φιλάθλους τους που αναμένεται να κατακλύσουν τις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη.
«Τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως βαθμολογικής σημασίας, είναι πάντα ξεχωριστά σε κάθε άθλημα. Είναι τα παιχνίδια που οι νίκες μας κάνουν διπλά χαρούμενους τους φιλάθλους μας καθώς το γόητρο είναι αυτό που μετρά περισσότερο» τονίζει στο www.olympiacos.org ο αρχηγός των νταμπλούχων Ανδρέας Ανδρεάδης και προσθέτει: «Σίγουρα αυτή τη στιγμή η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Αυτό όμως δεν μας δίνει το δικαίωμα να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Ολες αυτές τις ημέρες προσεγγίζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι με τη δέουσα προσοχή και την πρέπουσα σοβαρότητα. Εχουμε βάλει πλέον καλά μέσα στο μυαλό μας ότι ο κάθε αγώνας γίνεται εύκολος ή δύσκολος, σε μεγάλο βαθμό, από τη δική μας απόδοση».
*Τα εναπομείναντα εισιτήρια του ντέρμπι θα διατίθενται αύριο από τις 13:00 από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη. Τα εισιτήρια τιμώνται 5 και 10 ευρώ.
*Αύριο στις 19:00, επίσης στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, η ομάδα βόλεϊ γυναικών θα φιλοξενήσει το Μαρκόπουλο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 γυναικών.
