Με πρώτο σκόρερ τον Ντόσκα (5 γκολ) οι ερυθρόλευκοι δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν εκτός έδρας με 13-3 επί του Ν.Ο. Αργοστολίου διατηρώντας το απόλυτο μετά από 4 αγωνιστικές.
«Στο πρώτο οκτάλεπτο δεν ήμασταν καλοί, όχι αμυντικά, αλλά επιθετικά. Στη συνέχεια βρήκαμε τον ρυθμό μας και θεωρώ ότι πετύχαμε μία σχετικά άνετη νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ηταν δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα ταξίδια. Θα ξεκουραστούμε και από τη Δευτέρα θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το εντός έδρας παιχνίδια με τη Γιουγκ» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Ντόσκας.
Για την ομάδα μας 2 γκολ πέτυχε ο Φουντούλης και από μία φορά σκόραραν οι Σχίζας, Δελακάς, Καπότσης, Ποντικέας, Μουρίκης και Μάλιαρακ.
Τα τρία γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Στελάτος, Παπαδόπουλος και Δουδέσης.
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-4, 1-3, 0-5
*Τερματοφύλακας ξεκίνησε ο Νίκος Δεληγιάννης και στο 4ο λεπτό του τρίτου οκταλέπτου πέρασε στο παιχνίδι ο Χρήστος Φλώρος.
