Πρόκειται για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της VolleyleagueOΠΑΠ που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως πρόβα τζενεράλε ενόψει της συμμετοχής των ερυθρολεύκων στο φάιναλ 4 του κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Ρέθυμνο.
«Ο αγώνας με τον Ηρακλή αποτελεί για εμάς ένα πολύ καλό τεστ ώστε να δούμε σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν το φάιναλ 4 του κυπέλλου. Γι’ αυτό το λόγο θεωρώ ότι είναι καλό που θα παίξουμε με μία νεανική, ενθουσιώδη και αξιόμαχη ομάδα η οποία έχει δείξει ότι διαθέτει πολλές αγωνιστικές αρετές.
Εξίσου καλό είναι πως ο Ολυμπιακός είναι πάλι πλήρης, προπονούμαστε χωρίς προβλήματα και θα δώσω χρόνο συμμετοχής στον Γιούρισιτς» τόνισε για την παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της VolleyleagueΟΠΑΠ ο προπονητής των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα, Δημήτρης Καζάζης.
Την αναμέτρηση με τον Ηρακλή θα διευθύνουν οι κ.κ. Κουτσούλας και Καραμπέτσος.
ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
Με την ολοκλήρωση του αγώνα της ομάδας βόλεϊ ανδρών τα φώτα του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη ΔΕΝ θα σβήσουν. Απλά, θα χαμηλώσει το …φιλέ καθώς στις 19:00 το «Μελίνα Μερκούρη» θα φιλοξενήσει και την αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ γυναικών με τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου.
Είναι η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση των ερυθρόλευκων του Τέλη Σωτήρχου για την κανονική διάρκεια της Α1 βόλεϊ γυναικών λίγες ημέρες πριν υποδεχτούν τον Ηρακλή Κηφισιάς στον ημιτελικό των πλέι οφ.
