Τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της, από τον πατέρα Λάμπρο, ο Αγιασμός της Σχολής μας στο Αγρίνιο.
Παρόντες ήταν ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και ο Επικεφαλής Scouting της Ακαδημίας κ. Γιώργος Αμανατίδης, τα παιδιά, οι γονείς, οι προπονητές της Σχολής με επικεφαλής τον κ. Σπύρο Αϋφαντόπουλο και φυσικά ο επικεφαλής της Σχολής κ. Θόδωρος Πανέτας.
Ο πατέρας Λάμπρος ευλόγησε τα παιδιά και τους ζήτησε ν’ ακούν τους προπονητές τους και να είναι πρώτοι και στο σχολείο ενώ ο κ. Αμανατίδης μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές και τους γονείς είπε: “Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ μαζί μας. Τα παιδιά σας είναι σε σίγουρα χέρια. Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα σε κάθε Σχολή και φροντίζει για το μέλλον των παιδιών σας. Θέλω να πω ότι πολλά παιδιά από την περιοχή σας είναι στην Ακαδημία μας. Υπάρχει ταλέντο και με σωστή δουλειά μπορεί και το δικό σας παιδί μέσω της Σχολής μας στο Αγρίνιο να έρθει στην Ακαδημία”.
Ο κ. Νάνος και ο κ. Αμανατίδης βράβευσαν μετά από τον Αγιασμό τους δυο καλύτερους μαθητές της Σχολής οι οποίοι δείχνουν και ιδιαίτερο ζήλο και για το ποδόσφαιρο ενώ η Διεύθυνση της Σχολής δώρισε αναπηρικό αμαξίδιο στο Δήμο Αγρινίου για να δοθεί σε συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη.
Ο κ. Πανέτας μιλώντας γι’ αυτή την κίνηση είπε: “Οι Σχολές δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Είμαστε δίπλα στην κοινωνία που μας έχει αγκαλιάσει. Ανταποδίδουμε την αγάπη αυτή. Έχουμε μαζί με τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας και δουλεύουμε κάθε ημέρα για να ανεβαίνουμε επίπεδο”.
if($photolist) { ?>
