Στο τελευταίο στάδιο του προγράμματος αποκατάστασης που ακολουθούν έχουν μπει οι Ριέρα και Μέλμπεργκ, οι οποίοι αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να ενταχθούν στο πρόγραμμα της ομάδας.
Μεγάλη βελτίωση έχει παρουσιάσει ο Τζιμπούρ, ο οποίοςσυνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γήπεδο καιαναμένεται να μπει με την ομάδα την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Ιμπαγάσα ξεκίνησε στο γήπεδο πρόγραμμα κινητοποίησης.
Ο Γέστε συνέχισε το συντηρητικό πρόγραμα επανένταξης στις προπονήσεις της ομάδας με ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώο Μοντέστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, προκειμένου να προφυλαχθεί, καθώς πριν από δύο ημέρες είχε νιώσει σφίξιμο στον τετρακέφαλο.
Στην προπόνηση έλαβε μέρος για πρώτη φορά και ο Ορμπάιθ. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 19:00.
