Εκτός από τη νίκη που ήρθε με δύο γκολ του Γκρμπιτς στο 3΄και του Φουστέρ στο 60΄ο Ολυμπιακός κέρδισε και τις εντυπώσεις καθώς ήταν πολύ καλύτερος στο μεγαλύτερο, αν όχι σε όλο το διάστημα του αγώνα, πράγμα που ικανοποίησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που είδε τους παίκτες του να προσπαθούν πολύ και να αφομοιώνουν σε ικανοποιητικό βαθμό τα όσα δουλεύονται καθημερινά στις προπονήσεις.
Από την άλλη πλευρά η Πολωνική ομάδα ήταν δυνατή με πολλές φορές σκληρές επεμβάσεις στο παιχνίδι της, πράγμα που φάνηκε και στην φάση του τραυματισμού του Μιραλάς, ο οποίος θα υποβληθεί την Τετάρτη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία στο Ίνσπρουκ. Οι Πολωνοί κατάφεραν και ισοφάρισαν προσωρινά το παιχνίδι με πέναλτι του Κουτίνιο στο 34΄.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός ότι ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι, στο οποίο έπαιξε και με δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε έχοντας τα στοιχεία που προσπαθεί ο προπονητής να περάσει στο παιχνίδι και αυτά είναι η ταχύτητα με τη μπάλα, οι πολλές εναλλαγές της και ο υψηλός ρυθμός. Όταν μάλιστα τα παραπάνω βελτιωθούν ακόμα περισσότερο με τα παιχνίδια που θα έρθουν, ο Ολυμπιακός δείχνει ότι θα είναι έτοιμος για να ικανοποιήσει με την παρουσία του και με το θέαμα που θα προσφέρει, τα εκατομμύρια των φιλάθλων του.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπάζογλου – Σάντλοκ, Μπαζίνσκι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάντσο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο, Ουρτάδο, Χαβίτο, Γκρμπιτς, Ριέρα, Πάντελιτς.
Β’ ημίχρονο: Δασκαλάκης, Μανιάτης, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Φουστέρ, Μιραλάς (52΄ λ.τ. Νικλητσιώτης), Τζιμπούρ.
ΠΟΛΟΝΙΑ: Γκλίβα, Γιοντλόβιετς, Μπαζίνσκι, Σικόρσιαν, Κοκόλκα, Μπόνιν, Τράλκα, Σούλτες, Σάντλοκ, Πιάτεκ, Κουτίνιο.
*Αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» επί αυστριακού εδάφους, καθώς το απόγευμα η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα. Το Σάββατο η αποστολή θα πετάξει για την Ολλανδία όπου από τις 24 έως και το τέλος του μήνα θα δώσει τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια.
