O L Y M P I A C O S   1 9 2 5
Ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων για τον Λεωνίδα Ανδριανόπουλο

Ο θρυλικός Λεωνίδας Ανδριανόπουλος είναι από σήμερα στον ουρανό του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και στο πάνθεον των ηρώων της Θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, μαζί με τα αδέρφια του που συγκροτούσαν τη μοναδική στα παγκόσμια χρονικά επιθετική πεντάδα των Ανδριανοπουλέων.

Γιάννης, Ντίνος, Γιώργος, Βασίλης, Λεωνίδας, μαζί με τους Γραμματικόπουλο, Βάζο, Ράγκο, Συμεωνίδη, Μουράτη, Χατζησταυρίδη και τις άλλες θρυλικές μορφές της ιστορίας του Ολυμπιακού. Άριστος οικογενειάρχης και άνθρωπος ήταν στην κυριολεξία η ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού που από μικρό 14 ετών παιδί έζησε την ίδρυση του με τα αδέρφια του και τις ιστορικές ιδρυτικές μορφές του Ολυμπιακού.

Επίτιμος Πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ήταν πάντα κοντά στο σύνδεσμο μας, δίδοντας το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα της Μεγάλης Παρασκευής στα 99 του χρόνια, συμμετέχοντας στην επίσημη επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο με την αποστολή των βετεράνων, καθώς και στις περισσότερες εκδηλώσεις του συνδέσμου και που προς τιμήν του το όνομα του δόθηκε στην επίσημη αίθουσα εκδηλώσεων του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Το όνομα του θα είναι για πάντα χαραγμένο με χρυσά γράμματα στις σελίδες δόξας της ιστορίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER Όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας στο e-mail σας Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα του Συλλόγου, διαγωνισμούς, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων και τις προσφορές των επίσημων χορηγών και συνεργατών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.