O L Y M P I A C O S   1 9 2 5
Ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς.

Προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Η μεγάλη αγάπη και το πάθος σας για τον Ολυμπιακό, από μικρό παιδί, μας κάνει να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το έργο σας και να είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή στην προσπάθεια σας για ένα Θρύλο δυνατό. Όπως μέχρι στιγμής κάνατε στα πέντε χρόνια της προεδρίας σας με την κατάκτηση πέντε πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και νταμπλ, με οικονομική αυτάρκεια, με σπουδαία παρουσία στην Ευρώπη και υψηλών προδιαγραφών οργάνωση σε όλους τους τομείς.

Κύριε Πρόεδρε, είναι βέβαιο ότι όλες οι προσπάθειες να πλήξουν τον Ολυμπιακό και εσάς προσωπικά θα πέσουν στο κενό και σε μια δύσκολη για για την Ελλάδα μας εποχή, κατά την οποία οι συμπατριώτες μας αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα σε όλα τα επίπεδα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν την ομάδα τους, η οποία τους γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Συνεχίστε λοιπόν δυνατά, απτόητος το έργο σας, έχοντας τη στήριξη και τη δύναμη των εκατομμυρίων φιλάθλων της θρυλικής ομάδας του Πειραιά και της Ελλάδας.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER Όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας στο e-mail σας Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα του Συλλόγου, διαγωνισμούς, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων και τις προσφορές των επίσημων χορηγών και συνεργατών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.