Ημέρα “γνωριμίας” με τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη αλλά και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν η Πέμπτη για τα παιδιά του “Διεθνούς Σχολείου Πειραιά” και των “ΕκπαιδευτηρίωνΞενόπουλου-Γεωργακόπουλου”.
Τα δυο ιδιωτικά σχολεία συνεργάζονται στενά με τον Ολυμπιακό αφού τα παιδιά τους μαθαίνουν καθημερινά ποδόσφαιρο στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη και οι μαθητές τους άφησαν για λίγο την μπάλα για μια ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Παιδιά διαφόρων ηλικιών γέμισαν με φωνές το Προπονητικό Κέντρο και αφού ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας και της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με δυο ποδοσφαιριστές μας τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Ταρίκ Ελιουνούσι! Οι νεαροί ποδοσφαιριστές πήραν αυτόγραφα ενώ έβγαλαν και silfie με τα είδωλα τους!
if($photolist) { ?>