Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ξεκίνησε την Μεγάλη Δευτέρα τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά στο Σοφικό Κορινθίας η Κεντρική Σχολή Ρέντη του Ολυμπιακού.
Οι ομάδες του Διονύση Ρουμαντζά και του Θωμά Ροκάι κέρδισαν όλους τους αντιπάλους τους και συνεχίζουν με στόχο την κορυφή! Συγκεκριμένα το Προπαδικό κέρδισε με 3-2 τον Πανερυθραϊκό με τα γκολ του Ολυμπιακού να σημειώνουν οι Σούφλας Σπύρος(2), Νικολόπουλος Σπύρος.
Στην κατηγορία Τζούνιορ (2006) ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 του Αγίου Δημητρίου με τα γκολ να πετυχαίνουν οι: Λαγούτης Γιώργος, Δήμου Μάνθος, Διαμαντάκος Προκόπης, Παναγάκος Ηλίας ενώ στα Τζούνιορ (2007) η Σχολή μας επικράτησε με 4-1 του ΟΦ Γέρακας. Τα γκολ πέτυχαν οι: Παναγάκος Ηλίας (2), Μίλο Κριστιάν, Ζουριδάκης Νικόστρατος.
Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την Μεγάλη Τετάρτη.
if($photolist) { ?>